23 januari Chiang Mai
23 januari 2025 - Chiang Mai, Thailand
En ja hoor stipt half zes werden we gewekt. Hup bed uit en met een giga discipline werden de bedden afgehaald, werd er schoon beddengoed neergelegd en waren de banken weer klaar om op te zitten. Bakkie koffie erbij en bijkomen. Wat een …nacht. Aad heeft gelukkig nog geslapen. Ik heb geen oog dicht gedaan. Dacht gisteravond nog: lekker op het geboemel van de trein in slaap vallen. Helaas .. de hele nacht brandden de felle lampen en tja dan kan dit meisje niet slapen, zelfs niet met een shirt over haar hoofd. Ik dacht maar aan: Slaap je niet, dan rust je toch. Zo is het maar net. Om half 8 stipt op het station van Chiang Mai. Onze ProRail kan nog iets leren van de Thai. De stations zien er ook super uit, ook hier weer en de trein was ook helemaal prima, nette toiletten, wastafels. Echt top!
We begaven ons in de wirwar van taxi- aanbieders. Snel eentje gevonden die ons voor een redelijke prijs naar het hotel wilde brengen. Er zaten al drie Fransen in de taxi. We dachten vol zo met al die bagage, maar nee hoor. Moeders -pittig Thais wijffie- regelde nog vier Nederlanders met bagage. Opschuiven , opschuiven, bagage daar, hup, hup, commandeerde ze iedereen. We hebben ons met elkaar op een propje lekker vermaakt. 😁 Iets over acht uur waren bij het hotel, koffers afgegeven en op jacht gegaan naar ontbijt. Uiteraard is dat weer gelukt. Daarna de straten van Chiang Mai verkend. Tempel, tempel, tempel …. leuke koffietentjes, winkeltjes, en een heerlijke sapjesbar. Tussendoor nog even ingecheckt en gedoucht. ‘s Avonds op een soort foodtruckfestival terechtgekomen. Echt lekker gegeten daar en naar de artiesten geluisterd en gekeken. Kortom: een heerlijke struin- en verkendag.
Carla en Aad:24 januari 2025zo heerlijk herkenbaar allemaal... wat een feest!! . vergeet de heerlijke massages niet daar! Lekker blijven genieten!
Marjan:24 januari 2025Zeker feest hier. Alle ingrediënten aanwezig. 😊 Massages beginnen in Pai. Gaan we niet vergeten. 👍😁 Groetjes van ons. 😘
Mariette:24 januari 2025Ziet er weer supergaaf en lekker uit! Enjoy! 🥳🥂🍻
Marjan:24 januari 2025Thnx. 😘
Marjolein:25 januari 2025Zooooo leukkkk!!